Uusi sukuneuvosto

Uusi sukuneuvosto valittiin sunnuntaina 12.7.2009, kuten asiaan kuuluikin. Jatkuvuuden kannalta on tärkeää, että osa entisistä jäsenistä valittiin uuteen sukuneuvostoon. Toisaalta valitut uudet jäsenet tuovat tullessaan raikkaita ja virkistäviä tuulia. Tervetuloa kaikki uuden sukuneuvoston jäsenet ja varajäsenet sekä tilintarkastajat kyntämään seuraavaa kolmivuotissarkaa rakentavassa yhteistyön hengessä! Mielenkiintoisia ja haasteellisia tehtäviä on edessäpäin. Yhdessä niistä selviämme. Parhaimmat kiitokset työnsä erinomaisesti tehneelle entiselle sukuneuvostolle sekä sen uutteralle puheenjohtajalle. Aukaisemanne uran suuntaa seuraten on hyvä ja turvallista puskea eteenpäin.

Advertisement

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s