Myyntituotteet

Sukututkimusjulkaisut Suvun Juurilla I ja II

Olemme julkaisseet kaksi sukututkimusjulkaisua, Juurilla I vuonna 2013 ja Juurilla II vuonna 2015.  Näitä on aina tilaisuuksissamme ostettavissa.

Hinnat: Jäsenhinta 10 e + 3,20 e toim. kulut postitse
Ei-jäsenille 15 e + 3,20 e toim. kulut postitse
(Kahden lehden toim. kulut 6,40 e) (Hinnat 1.5.2020)

Tilaukset: seija.pylkko[ät]kolumbus.fi tai 040 581 5323

• Pylkön Sukuseuran standaari  

Pylkön sukuseuran standaarikilpailun voitti Marja Pylkkö. Keltamusta värimaailma viittaa Savitaipaleen kunnan vaakunaan.  20-vuotisjuhlassamme 13.8.2017 luovutettiin ensimmäinen standaari sukuseuran vanhimmalle, 96-vuotiaalle Alisa Kemppiselle. Sukuneuvosto luovuttaa standaareja merkkipäivinä ja ansioituneille sukuseuran jäsenille. Voit myös hankkia sukuseuran viirin joko itsellesi taikka sukulaiselle lahjaksi. Voit tilata kiveen laatan saajan nimelle kultasepänliikkeestä tai tiedustella meiltä sen tekemisestä. Standaaria saa tavallisella marmorijalalla tai Savitaipaleen kivierikoisuudesta pallograniitista tehdyllä jalalla. Ainoastaan paikallisella Sorvikivi-yrityksellä on lupa louhia tätä harvinaista kiveä Ruskiavuorelta. Sorvikivi on tunnettu valmistamistaan erikoisista veden päällä pyörivistä kivistään, joita on toimitettu ympäri maailmaa.

Standaarien hinnat:  vaalealla marmorijalalla 36 €, pallograniittijalalla 65 €. Hintaan lisätään postikulut; nouto Lappeenrannasta ilmainen, saatavana myös tilaisuuksissamme. 

• Sukulaulu-cd

Cd-levyllä sukulaulu laulettuna ja instrumentaaliversiona, sanat kannessa. Hinta 8 € sis. postikulut. Tilaukset seija.pylkko[ät]kolumbus.fi, 050 581 5323 tai tilaisuuksistamme.

• Ostoskärrypoletti / avaimenperä

  1. kappaleen saa jäsenetuhintaan 0 €, jos jäsen ei ole vielä saanut omaansa. Poletin toimitus 1.50 €. Uusille jäsenille poletti toimitetaan automaattisesti muun infopaketin yhteydessä Juha Immosen toimesta.
  2. kappaleen, jos oma esim. katoaa, saa lunastettua hintaan 3 € + toimituskulut. Omakustannushinta poletilla on 2.50 € eli 0,50 € ohjautuu sukuseuran hyväksi. Tilaisuuksissamme toimituskuluitta. Tilaukset Osmolta.

Lämmin osanotto -kortti

Kanteen painettu teksti Lämmin osanotto, muutoin tekstitön, ei seuran logoa, 2-osainen eli taitettu. Kortin koko taitettuna on 138 x 200 mm eli se mahtuu C5 (tai E5) kuoreen (ei mukana). Kortin on suunnitellut Seija Pylkkö.
Kortin hinta jäsenille 2 € ja muille 2,50 € + toimituskulut halvimman mukaan taikka kuluitta tilaisuuksistamme. Tilaukset Seijalta seija.pylkko[ät]kolumbus.fi tai 040 581 5323 (tai pj. Osmolta)