Myyntituotteet

Sukuseuralla on myynnissä yhdistystoiminnan tukemiseksi myyntituotteita, joista koko hinta tai prosenttiosuus menee yhdistyksen hyväksi. Myöskin meillä on ilmaistuotteita, kuten liittymislahjana annettava ostoskärrypoletti, jonka voi laittaa vaikka avaimenperään kiinni.

ILMAISTUOTTEET

(tulossa)

MYYNTITUOTTEET

Pylkön suvun haudat -julkaisu

Pylkön Sukuseuran aktiivit ovat kesällä 2019 kuvanneet Pylkön suvun hautakivet Savitaipaleen, Taipalsaaren ja Lappeenrannan hautausmailta. Kivet tarjoavat paljon tietoa suvusta päivämäärien ja nimien muodossa ollen myös muisto näistä suvun ihmisistä. Nimet, päivämäärät sekä eliniät ovat kirjasessa vielä kuvan alla teksteinä, lisättynä sukulaissuhde-tiedolla.

Päivitämme netissä aukeamittain selattavaa digiversiota (Yumpu) ajan tasalle eli kun uusia hautakiviä tulee tietoomme. Linkin ja salasanan nettiversioon voi tilata sähköpostitse Osmolta, osmo.pylkko{ät}pp.inet.fi. Hinta on vain 5 euroa, jonka jälkeen tehtävistä päivityksistä ei enää tarvitse maksaa. Yumpu ei vaadi minkään ohjelman lataamista.

Kirjan ensimmäinen paperille tulostettu versio on loppuunmyyty, mutta halutessasi sellaisen, painatamme niitä lisää päivitettynä versiona, hinta 15 € /kpl. (toim. aika n. 3 vkoa)

Kannessa on vuosiluku 2019, mutta on päivitetty viimeeksi 25.12.2020.

Tämä on kuva Yumpun kansinäkymästä; toimivan linkin saa Osmolta.

Kuivamustekynät ja -kotelot Pylkön suvun koivusta

Juha sorvaa edelleen tilauksesta kyniä. Tilaamalla kynän tuet samalla Pylkön sukuseuran toimintaa, erityisesti sukukirjahanketta. Materiaali on yli 100-vuotiasta Pylkön suvun mailta kaadettua koivua.

Kynän hinta 15 € / kpl. Kotelon hinta 10 € / kpl. Jos tilaat molemmat, niin hinta 20 €. Kotelon kanteen nimikointi käsin kaiverrettuna metallilaatalle hintaan 5 €. Tilaus toimitetaan postitse ilmoittamaasi osoitteeseen, jolloin siihen lisätään postikulu, taikka muulla sovitulla tavalla.

Teeppä tilaus, ja maksa tilille: FI95 5727 0420 0180 96. Sähköpostilla: immonen.juha(ät)gmail.com, tekstiviestillä tai whats up viestillä puh: 0503044101. – Mahdollista on myös tilata kotelo ja kynä visakoivuisena: kynä 20 €, kotelo 20 €.

Tee ekoteko vaihtamalla muovi puuhun!

Sukututkimusjulkaisut Suvun Juurilla I ja II

NYT ILMAN POSTIKULUJA!

Olemme julkaisseet kaksi sukututkimusjulkaisua, Juurilla I vuonna 2013 ja Juurilla II vuonna 2015.  Näitä on aina tilaisuuksissamme ostettavissa.

Hinta 10 e / kpl
Hinta sisältää postikulut!

Tilaukset: seijamargit[ät]gmail.com tai 040 581 5323

 

• Sukulaulu-cd

Cd-levyllä sukulaulu laulettuna ja instrumentaaliversiona, sanat kannessa. Hinta 6 € sis. postikulut. Tilaukset seijamargit[ät]gmail.com, 050 581 5323 tai tilaisuuksistamme.

• Ostoskärrypoletti / avaimenperä

  1. kappaleen saa jäsenetuhintaan 0 €, jos (vanha) jäsen ei ole vielä saanut omaansa. Poletin toimitus 1.50 €. Uusille jäsenille poletti toimitetaan automaattisesti muun infopaketin yhteydessä Juha Immosen toimesta.
  2. kappaleen, jos oma esim. katoaa, saa lunastettua hintaan 3 € + toimituskulut. Omakustannushinta poletilla on 2.50 € eli 0,50 € ohjautuu sukuseuran hyväksi. Tilaisuuksissamme toimituskuluitta. Tilaukset Osmolta.

Lämmin osanotto -kortti

Näitä kannattaa olla kotona varalla: Kaunis osanottokortti.

Kanteen painettu teksti Lämmin osanotto, muutoin tekstitön, ei seuran logoa, 2-osainen eli taitettu. Kortin koko taitettuna on 138 x 200 mm eli se mahtuu C5 (tai E5) kuoreen (ei mukana). Kortin on kuvannut ja suunnitellut Seija Hopeasalmi (ent. Pylkkö).
Kortin hinta jäsenille 2 € / ei-jäs. 2,50 € plus postikulut, tai Juurilla-julkaisun/cd:n kanssa ilman postikuluja.

Myös myynnissä tilaisuuksissamme. Tilaukset Seijalta seijamargit[ät]gmail.com tai 040 581 5323 (tai pj. Osmolta)

Advertisement