Sukututkimus ja -kirja

Olemme aikaisemmin julkaisseet kaksi sukututkimusjulkaisua, Juurilla I vuonna 2013 ja Juurilla II vuonna 2015.  (Molempia julkaisuja voi tilata: ks. Myyntituotteet).

Olemme kokoamassa kovakantista sukukirjaa johon tulee otteita sukupuusta, historiaa, muistoja ja valokuvia. 18.9.2021 pidettiin toinen sukukirjapalaveri. Materiaalia on jo koottuna, ja tarkoitus on julkaista kirja 2024 sukukokouksessa. Kokoamistyö jatkuu aktiivisena.

Sukukirjan henkilötietojen julkaisu

Sukukirjan julkaisun kannalta on haasteellista saada sukupuumme elossa olevien henkilöiden suostumukset tietojensa julkaisemiseksi sukukirjassa. Vasta pieneltä osalta jäseniä lupa on saatu. Tietosuojalaki nimittäin edellyttää, että jokaiselta täysi-ikäiseltä pitää olla itseltään lupa omien tietojen julkaisemisesta. Ei riitä, että isä tai äiti antaa luvan täysi-ikäisen lapsen tietojen julkaisemisesta. Toivomme saavamme mahdollisimman paljon täytettyjä lomakkeita, joka samalla antaa meille luvan julkistaa tiedot Sukuseuran julkaisuissa, kuten sukukirjassa. Lomakkeiden tiedot siirretään sukupuuohjelmaan, jonka jälkeen lomakkeet hävitetään. Henkilöt, joilta ei lupaa tietojensa julkaisemiseksi sukukirjassa saada, tulevat näkymään anonyymeinä eli heidän kohdallaan lukee <tuntematon> tms. Tämä ei kirjan sisällön kannalta ole tietenkään paras mahdollinen asia. Voit pyytää apua lomakkeiden täyttämisessä Juha Immoselta, puh. 050 3044101.

Tällä sivulla on linkki Perhelomakkeeseen, jota on jo postitettu jäsenistölle paperisena. Lomakkeen voi tulostaa ja täyttää sekä postittaa. Voit jakaa tyhjiä lomakkeita täysi-ikäisille perheenjäsenille täytettäväksi. Lomakkeen – tai lomakkeessa kysytyt tiedot – voit lähettää postitse Juha Immonen, Rauhalankaari 9, 01700 VANTAA, taikka skannata/valokuvata ja lähettää immonen.juha(ät)gmail.com taikka toimittaa sukuseuran pj. Osmo Pylkölle.

(Vähän myöhemmin on tulossa täytettävä PDF lomakkeesta, jonka voit palauttaa sähköpostitse)

Otamme edelleen kiitollisina vastaan suvun muistoja, sukutietoja ja vanhoja valokuvia tietoineen tai tunnistettavaksi. Sinun ei tarvitse olla Sukuseuran jäsen antaaksesi tietosi tai tarinasi sukukirjaan ja sukupuuhun, mutta mielellämme otamme uusia jäseniä (tai uudistamme vanhan jäsenyytesi) ja saat tietää sijoittumisesi sukupuussa ja kenties löytää uusia sukulaisia!

Klikkaa ja lataa Perhelomake tästä:

https://drive.google.com/file/d/1DtPFR1R5zo7bpI0ZXgaxn0LFKem7IpnS/view?usp=sharing

Jos linkki ei toimi, jpg-versio:

••• Noudatamme EU-säädösten mukaista informointivelvoitetta (klikkaa PDF-liite auki) :

https://drive.google.com/file/d/1dZbicOaGij_Txlhox-JlK8bHk3rxIV0o/view?usp=sharing

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s