Sukututkimus ja -kirja

Sukututkimus on ollut viime vuosina painopisteenä sukuseurassa. Olemme aikaisemmin julkaisseet kaksi sukututkimusjulkaisua, Juurilla I vuonna 2013 ja Juurilla II vuonna 2015.  (Molempia julkaisuja voi tilata: ks. Myyntituotteet). Nyt olemme kokoamassa kattavaa, kovakantista sukukirjaa, johon tulee SukuJutut-ohjelmasta sukutaulut, perhetarinoita ja valokuvia. Kirja julkaistaan 2024 sukukokouksessa. Ilmoitamme, kun sukukirja on ennakkotilattavissa!

Sukukirjan henkilötietojen julkaisu

Sukukirjan julkaisun kannalta on olennaista saada sukupuumme elossa olevien henkilöiden suostumukset tietojensa julkaisemiseksi sukukirjassa. Pieneltä osalta jäseniä lupa on jo saatu. Tietosuojalaki edellyttää, että jokaiselta täysi-ikäiseltä pitää olla itseltään lupa omien tietojen julkaisemisesta. Ei riitä, että isä tai äiti antaa luvan täysi-ikäisen lapsen tietojen julkaisemisesta. Toivomme saavamme mahdollisimman paljon täytettyjä lomakkeita, joka samalla antaa meille luvan julkistaa tiedot Sukuseuran julkaisuissa, kuten sukukirjassa. Lomakkeiden tiedot siirretään SukuJutut-sukupuuohjelmaan, jonka jälkeen lomakkeet hävitetään. Henkilöt, joilta ei lupaa tietojensa julkaisemiseksi sukukirjassa saada, tulevat näkymään anonyymeinä eli heidän kohdallaan lukee <tuntematon> tms. Tämä ei kirjan sisällön kannalta ole tietenkään paras mahdollinen asia. Jos tarvitset apua lomakkeen täyttämisessä, Juha Immosen puh. nro on 050 3044101.

Tällä sivulla on linkki Perhelomakkeeseen, jota on postitettu jäsenistölle paperisena. Lomakkeen voi tulostaa ja täyttää sekä postittaa. Voit jakaa tyhjiä lomakkeita täysi-ikäisille perheenjäsenille täytettäväksi. Lomakkeen – tai lomakkeessa kysytyt tiedot – voit lähettää postitse Juha Immonen, Rauhalankaari 9, 01700 VANTAA, taikka skannata/valokuvata ja lähettää immonen.juha(ät)gmail.com taikka toimittaa sukuseuran pj. Osmo Pylkölle.

(Myöhemmin on tulossa koneellatäytettävä PDF-lomake, jonka voit palauttaa sähköpostitse)

Otamme edelleen kiitollisina vastaan suvun muistoja, sukutietoja ja vanhoja valokuvia tietoineen tai tunnistettavaksi. Sinun ei tarvitse olla Sukuseuran jäsen antaaksesi tietosi tai tarinasi sukukirjaan ja sukupuuhun, mutta mielellämme otamme uusia jäseniä (tai uudistamme vanhan jäsenyytesi) ja saat tietää sijoittumisesi sukupuussa ja kenties – tai melko varmasti – löytää uusia sukulaisia!

Klikkaa ja lataa Perhelomake alta:

https://drive.google.com/file/d/1DtPFR1R5zo7bpI0ZXgaxn0LFKem7IpnS/view?usp=sharing

Jos linkki ei toimi, alla jpg-versio:

Advertisement

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s