Markku Pylkkö in memoriam

Juhannuksen alla, kesän juuri puhjetessa kauneimpaan kukoistukseensa sain kuulla järkyttävän viestin Markku Pylkön siirtymisestä ajan rajan toiselle puolelle. Hän oli menehtynyt äkillisen sairauden uuvuttamana Oulussa lauantaina 12.6.2010. Markku oli syntynyt Savitaipaleella itsenäisyyspäivänä 6.12.1955, joten hän oli kuollessaan vasta vajaan 55 vuoden ikäinen. Tuntuu, että hänen elämänlankansa katkesi inhimillisesti katsoen liian varhain.

Muistamme diplomi-insinööri Markku Pylkön sukuseuramme vireänä käynnistäjänä ja sen ensimmäisenä puheenjohtajana, jota tehtävää hän hoiti tunnollisesti sukuseuran perustamisesta vuodesta 1998 aina viime kesän sukukokoukseen saakka. Hän viitoitti perusteellisuudellaan sukuseuramme tieuran, jota pitkin meidän nyt vastuussa olevien henkilöitten on hyvä taivaltaa eteenpäin.

Monessa mukana ollut aktiivinen ja liikunnallinen mies harrasti myös pitkänmatkan juoksua. Maraton-juoksujen ketjussa oli vuorossa noin kuukausi sitten Kööpenhaminan maraton. Tanskan pääkaupunkiin hän meni, mutta maraton jäi juoksematta.

Pylkön sukuseura kunnioittaa Markun muistoa ja ottaa osaa hänen omaistensa ja läheistensä suruun.

Markkua lämpimästi muistaen

Pentti Pylkkö

Pylkön sukuseuran puheenjohtaja

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s