Kutsu kesätapahtumaan

Sukuseuramme tämän kesän kesätapahtuma on kaikille avoin ideointipalaveri 20.8.2016 Lemin Vanhassa pappilassa (kahvio) koskien 20-vuotisjuhlaamme 2017. Tarkoituksena on rakentaa yhdessä mielenkiintoista ja monipuolista ohjelmaamme. Ajatuksissamme on keskustella ainakin näytelmän rakentamisesta, käyntikohteiden suunnittelusta Savitaipaleen alueella, kirjallisuusseminaarista ym. mukavasta. Sinä saat olla vaikuttamassa, millaisen juhlan saamme tulevana juhlavuonna.

Kutsumme sinut Lemin Museolle launtaina 20.8., Vainikkalantie 6, jossa pidetään samanaikaisesti Lemin maalaismarkkinat klo 10-14. Voit nähdä vanhan ajan työn taitoa ja saada syödäksesi säräkeittoa. Siirrymme Vanhaan pappilaan klo 12. Tila on varattu klo 16 asti.

Parkkipaikkoja on kirkon vieressä ja liikekeskuksen (Kouvon baari) edessä. Vanhan Pappilan edessä on myös P-paikkoja.

Jokainen paikalle saapuva voi lunastaa itselleen suvun tunnusta kantavan poletin, jolla mm. ostoskärryongelma ratkeaa.

Sukukokouksessa 2015 päätettiin järjestää sukustandaarikilpailu. Kilpailusäännöt ja viirin pohjamallin löydät Standaarikilpailu-välilehdeltä. Tervetuloa osallistumaan kisaan! Kilpailuaika on 1.9.2016 – 12.2.2017.

Vuotuisen jäsenmaksun aika on myöskin, lähetimme maksulapun postitse/sähköpostitse. Ota yhteyttä, jos et ole saanut jäsenpostia ja haluat edelleen olla jäsen.

Myös uudet jäsenet ovat tervetulleita!

Jäsenillä on pääsy seuran Facebook-sivuille ja sieltä suljetulle You Tube-tilille, jonne laitetaan mm. videopätkiä kokoontumisistamme.

Tässä vielä kutsukirje PDF-muodossa:

pylkko_kutsu_2016.08.20

Advertisement

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s