Kesätapahtuma Mikkelissä la 20.8.2022

Olethan muistanut kesätapahtumamme, joka tänä vuonna on Mikkelissä lauantaina 20.8. Ilmoittautumista ei vaadittu, tervetuloa siis mukaan joko jo klo 9 alkaen Mikkelin torille kahveille, klo 10 Sodan ja rauhan keskus Muistiin (Ristimäenkatu 4) (omakustanteisia) ja sitten alkaen klo 11 Urpolan kartanoon (Selännekatu 30). Siellä teemoina sotahistoria sekä suvun kädentaidot, josta näytteitä esillä. Ruokailemme myös (lounas 10 e käteisellä, sis. ip-kahvit ja vissyn) ja kuulemme sukukirjaprojektin etenemisestä, ym. Tervetuloa – myös ei-jäsenet sukuun kuuluvat!

Advertisement

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s