Hyvää vuotta 2014!

Uuden vuoden ollessa hyvässä vauhdissa on korkea aika toivottaa hyvää vuotta 2014 ja muistella hieman viime vuoden sukutapahtumaamme.
Sehän pidettiin Savitaipaleella kauniina ja varsin kuumana kesälauantaina 27.7. Hyrkkälän vanhalla kansakoululla, joka olikin oikein mukava kokoontumispaikka. Ensiksi nautimme Pentin kuulua hernesoppaa ja maukkaita räiskäleitä, jonka jälkeen seurasi Sukulaulun julkistus ja laulukilpailun voittajan palkitseminen. Sukuneuvosto oli yksimielisesti valinnut Kauko Pylkön sanoittaman laulun voittajaksi (Sävelen on tehnyt Martti Lappi, sovitus ja laulu on Pentti Kallion).

Laulu on poltettu cd-levylle ja sitä voi ostaa Kaukolta tai Seijalta hintaan 5 e + 1,40 postikulut. (ks. liite-PDF)

Sukulaulu-CDn etukansi

Levyllä on laulettu ja säestetty versio, sekä pelkkä instrumentaaliversio ja kannessa sukulaulun sanat. CD:tä myydään myös tulevissa sukutapahtumissa ja lauletaan toki myös, siihen tarkoitukseen se tehtiinkin.

Ryhmäkuvan oton ja yleisen seurustelun jälkeen seurasi perinteinen tikkakisa, jonka 3 parasta perinteisesti palkittiin pikku palkinnoilla. Ennen kello kahta pakkasimme autot täyteen ja suuntasimme kohti Partakoskea ja Kärnäkosken valleilla esitetttävää kesäteatterinäytelmää Kärnäkosken kunniat, jonka Välijoen nuorisoseura Riento ry:n teatteriryhmä kunniakkaasti esitti. Mainittiinpa Pylkön suvun kuulut sepät heti näytelmän alkupuolella!

Lisää sukutarinoiden ja tietojen keräysprojektista keväämmällä ja tulevassa jäsenpostissa. Tarinoita ja kuvia saa lähettää jo nyt anja pekkolalle anjapekkola36(ät)gmail.com. Olkaa aktiivisia ja tallettakaa suvun historiaa jälkipolville!

Advertisement

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s