Muistathan ilmoittautua 22.7. mennessä!

Sukuseuran varsinainen kokous ja sukujuhla järjestetään tulevana kesänä Savitaipaleen Hyrkkälän vanhalla kansakoululla Taipalsaarentie 529 sunnuntaina 2.8.2015 klo 12 alkaen.

Toivomme runsasta osanottoa, sillä tapahtumassa julkaistaan Suvun juurilla 2 -teos, jossa Pylkön suvun sukupuuta niin paljon kuin sitä tähän asti on saatu selville (tästä iso kiitos jäsen Juha Immoselle) ja sukupuu tulee myös tulostettuna esille nähtäväksi (iso kiitos jo etukäteen Osmolle). Lisäksi julkaisu sisältää vanhoja valokuvia ja muisteluita, joista iso kiitos asianosaisille sekä kokoajalle Anjalle. Nyt jos olette oikein nopeita, ehdimme lisätä vielä parit muistelut julkaisuun, sillä taittaja (allekirjoittanut) alkaa pian töihin!

Tilaisuudessa kuullaan mm. toimintakertomus kuluneilta kolmelta vuodelta ja valitaan uusi sukuneuvosto seuraaville kolmelle. Toivottavasti uusiakin innokkaita löytyy mukaan toimintaan!

Ilmoittautumiset Marjalle p. 040 7624 069 tai seija.pylkko@kolumbus.fi tai p. 040 581 5323 (mieluiten tekstiviesti). Kerro otatko ruuan 6e, ja mahd allergiat. Maksut, myös julkaisun hinta 10e, paikan päällä käteisellä.

Tervetuloa siis jäsenet, sekä entiset/tulevat jäsenet ja muut sukulaiset!

Kesäterveisin
sukuneuvoston puolesta sukuluettelon pitäjä Seija

(joka luovuttaisi jäsenluettelon pidon jatkossa jollekulle muulle ja keskittyisi mieluummin nettihommiin, jos vielä neuvostoon valitaan)  🙂

Advertisement

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s