Sukujuhlassa 2.8. julkistettiin Suvun Juurilla II sekä sukupuu!

Vietimme jälleen kaunista kesäpäivää Savitaipaleella sunnuntaina 2.8.2015 Hyrkkälän vanhalla kansakoululla Sukukokouksen ja sukujuhlan merkeissä. Kokouksessa valittiin uusi sukuneuvosto ja puheenjohtaja (Osmo Pylkkö). Neuvosto kokoontuu ensimmäisen kerran 22.8. jakamaan tehtävät.

Anja Pekkolan toimittama Suvun Juurilla II julkistettiin sukujuhlassa. Seija Pylkön taittama julkaisu sisältää suvun jäsenten muistoja ja heidän sukupuuhaaransa. Julkaisu on nyt tilattavissa (katso sivua Sukututkimus).
Tutkimus jatkuu, lisää muistoja ja kuvia saa toimittaa sukuneuvostolle! Myöskin sukutietojaan saa toimittaa ja sekä tiedottaa mahdollisille suvun jäsenille sukuseuran olemassaolosta.

Sukupuu kokonaisuudessaan (kiitokset vielä Juhalle suuresta työstä My Heritage-ohjelmalla) sisälsi yli 100 A4 arkkia ja Osmo oli näppärästi kasannut telineet joille ne oli liimattu. Leveysmittaa sukupuulle tuli yli kymmenen metriä kehän muotoon pystytettynä. Sukupuun laajuus onkin haasteellinen paperille painettavaksi, mutta mietimme asiaan ratkaisua.

Advertisement

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s