Kevättervehdys!

Kesä tulee, jos ei ennemmin niin myöhemmin. Olettehan laittaneet kalenteriin 20-vuotisjuhlamme 12.-13.8.2017 Savitaipaleella, lisäinfoa tulossa pian!

Jäsenpostitus tulee myös alkukesästä (sähköpostilla tai perinteisellä).

Tätä sivustoa on päivitetty; voit tutustua sukuseuran esitteeseen sivulla Liittyminen josta sen voi avata ja ladata omalle koneellekin. Siitä voi lukea mitä olemme tehneet näiden vuosien aikana ja mitä voisit saada jäsenyydestä ja osallistumisesta toimintaan. Esitteessä on myös kahden jäsenpariskunnan esittelyt. Voit liittyä seuraan yksin, kaksin tai koko perheen voimin.

Käynnissä onkin uusien jäsenten etsintä: jos olet kiinnostunut, tutustu esitteeseen ja näihin sivuihin. Jos olet joskus ollut jäsen, katso mitä kaikkea toimintaamme nykyisin kuuluu: toiminta on ollut viime vuosina vireää ja monipuolista. Lisäksi elokuisesta juhlastamme tulee kaksipäiväisenä monipuolinen ja se huipentuu.. enpäs kerrokaan vielä mihin! Kannattaa palata näille sivuille 🙂

Pikaista kesän saapumista odotellen, Sukuseuran sihteeri/somevastaava Seija

Advertisement

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s