Kesätervehdys!

Pylkön suku juhlii 20-vuotista taivaltaan elokuussa 12.-13.8.2017 Savitaipaleella. Samalla sukumme liittyy rakkaan isänmaamme 100-vuotisjuhlintaan, onhan sukuseuran virallinen kotipaikka Savitaipale.

Juhlakutsun näet tästä linkistä:  Juhlakutsu20v_5_2017

Juhlapaikkamme on vanha Kirkonkylän koulun sali, Koulutie 11 (yläpiha). (Opasteet Burger Heaven/Kantrihotelli).

Juhlalounas kauniissa Olkkolan Hovissa, Olkkolantie 2.

Pylkön sukuseuraan voi sääntöjen mukaan liittyä jokainen, joka kuuluu sukuun isän tai äidin puolelta tai joka on avioliiton kautta liittynyt sukuun, ja jonka yhdistyksen hallitus jäseneksi hyväksyy. Ei tarvitse siis olla suomalainen, kunhan täyttää säännöissä mainitut ehdot.

Olemme sukuneuvostossa laatineet jäsenyydestä kiinnostuneille ”Tervetuloa Pylkön sukuseuraan!” –esitteen, löydät sen linkistä sivulla Liittyminen. Siihen kannattaa myös nykyisten jäsenten tutustua ja levittää tietoutta toiminnastamme. Pylkön sukuseura on aktiivinen ja toimiva yhteisö – nykytermein ilmaistuna myös verkosto.

Siispä varaa aikaasi ja ilmoittaudu 12.-13.8.2017 viikonvaihteen tapahtumaamme. Jäsenet ovat saaneet juhlaohjelman postissa/sähköpostilla kesäkuun alussa. Toivomme, että olet mukana ainakin sunnuntaina, jolloin klo 14 juhlassa mm. juhlanäytelmä ”Suvun 100 vuotta” ja muuta mielenkiintoista ohjelmaa.

Ilmoittaudu 6.8. mennessä:

Marja Pylkkö 040 7624069 marja.pylkko@gmail.com

Osmo Pylkkö 0500 857238 osmo.pylkko@pp.inet.fi

Tervetuloa juhlaamme!

**** JUHLAOHJELMASSA muun muassa: ****

LAUANTAINA 12.8.2017:

– Savitaipaleen torilla suvun esineitä ja myyntituotteita, kahvittelua ja rupattelua               – Tutustuminen Partakosken Ruhtinaanmajaan, piknik sekä leikkimieliset Olympialaiset  – Kärnäkoskeen, Orraintaipaleeseen ja Tinaniemeen tutustuminen kiinnostuksen mukaan                                                                                                                                                     – illanviettoa oman valinnan mukaan, ei ennakkoilmoittautumista (Partaranta tai kirkolla)

SUNNUNTAINA 13.8.2017:                                

– SUKUKIRKKO klo 10. Kukkatervehdys Sankarihautausmaalla n. klo 11.15.                            – ARVOMME hevoskyydin kieseillä kirkolta Olkkolaan juhlaan ilmoittautuneiden kesken!

– JUHLALOUNAS Olkkolan Hovissa, jäsenhinta 22e, ei-jäsen 32e                                                 – 20-VUOTISJUHLA kirkonkylän koululla (liikuntasali), mm. tarinoita ja sukututkimusasiaa, standaarikilpailun voittajan julkistus ym.

– kakkukahvit

– JUHLANÄYTELMÄ “Suvun 100 vuotta”.

PS. Sunnuntain sukujuhlaamme toivoisimme näytille suvun vanhoja esineitä (tai valokuvia niistä)

PS.2 Tervetuloa myös Facebook-sivuillemme (vain jäsenille):

https://www.facebook.com/groups/895172317219156/?fref=ts

Advertisement

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s