Kiitos kaikille!

Iso kiitos kaikille 20-vuotisjuhlaan osallistuneille ja sitä järjestelleille henkilöille, etenkin Juhlanäytelmän kuva- ja äänikoostajalle Osmo Pylkölle, käsikirjoittajille (lavastajille, puvustajille) Marja ja Kauko Pylkölle sekä kaikille ohjelmaan osallistuneille! Teitte meille hienon kaksipäiväisen juhlan.

Palautetta, toiveita, tai mitä muuta vaan on sydämellä, voi laittaa Yhteystiedot-sivulla oleviin osoitteisiin, sekä Facebook-sivullemme Pylkön sukuseura tai viestinä sitäkin kautta. Laitan mm. kaikkien sukujuhlien yhteiskuvat sinne yhteen kansioon ja tämä uusikin tulee sinne tuotapikaa.

Olemme saaneet uusia jäseniäkin, mikä on mukavaa, tervetuloa!

Terveisin Sihteeri

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s